4

Hjemtransport

 

Vi sørger for din hjemtransport

Vi ønsker at vores kunder får en god, billig og hurtig hjemtransport af deres jagt-trofæer. Derfor står Diana Konservering selv for hjemtransporten af vores kunders jagt-trofæer.

Diana Konservering samarbejder med et meget erfarent speditionsfirma I Sydafrika, som besidder al den ekspertise, som kræves for at sikre en problemfri hjemtransport af dine trofæer, herunder forsikringer, CITES-dokumenter, veterinærtilladelser m.v. Vores sydafrikanske speditør klarer I samarbejde med vores danske speditør, frigivelse af trofæerne i Danmark.

Det er vigtigt, at bruge en speditør, der er vant til at håndtere monterede jagttrofæer fra Sydafrika. Der er mange krav til dokumenter og andre formalia, som skal overholdes, hvis trofæerne skal sikkert hjem. Derfor samarbejder Diana Konservering kun med de absolut bedste speditører på markedet, som kan levere den høje service, som vi forventer fra dem.

 

Tilbud på fragt

Når dine trofæer er færdig-monteret hos Diana Konservering, fremsender vi priser på enten luftfragt eller søfragt. Luftfragt er som regel kun lidt dyrere, men også mere sikkert og væsentligt hurtigere.

 

Vi holder dig opdateret løbende

Under hele forløbet med hjemtransporten af dine jagt-trofæer, vil Diana Konservering løbende holde dig underrettet. Vi sender dig en e-mail, så snart der sker nyt. Du vil blandt andet modtage fotos fra os, når din kasse med jagt-trofæer bliver afhentet på vores værksted af vores sydafrikanske speditør.

1