3

Indlevering

 

Indlevering af trofæer fra Sydafrika

Hvis du har trofæer fra Sydafrika som du ønsker monteret hos os, afhenter vi eller vores speditør dine trofæer.

 

Afhentning af os:

Diana Konservering afhenter dine trofæer ude på jagtdestinationen, hvis det er i umiddelbart nærhed af vores tilholdssted i Eastern Cape provinsen i Sydafrika. Afhentningen er uden beregning.

 

Afhentning af vores speditør:

Hvis du har været på safari i Sydafrika og afhentningsstedet af dine trofæer, ikke er i umiddelbart nærhed af vores tilholdssted i Eastern Cape provinsen i Sydafrika, så vil vores sydafrikanske speditør stå for afhentningen af dine trofæer på jagtdestinationen. Denne afhentning vil være for kundens regning.

 

Indlevering af trofæer fra andre afrikanske lande end Sydafrika

Har du været på jagt i et andet afrikansk land end Sydafrika, vil fragten af trofæerne fra jagtdestinationen blive håndteret af os i samarbejde med vores sydafrikanske speditør. Denne afhentning vil være for kundens regning. Kontakt os, og vi hjælper dig med at arrangere afhentningen af dine trofæer.

 

Indlevering af trofæer fra andre verdensdele

Hvor end du har været på jagt i verden, og ønsker dine trofæer monteret hos Diana Konservering i Sydafrika, vil fragten af dine trofæer fra jagtdestinationen til os, blive håndteret af os og vores sydafrikanske speditør. Vi er meget gerne behjælpelige med råd og vejledning om sikker og problemfri transport af dine jagttrofæer, til vores forretning i Sydafrika.