om_os

Om os

 

30 års erfaring

Diana Konservering er grundlagt og ejet af konservator Flemming Georg Jensen og Lene Hull Jensen. Igennem mere end 30 år har vi leveret trofæmontager i international topklasse til kunder mange steder i verden.

Diana Konservering i Sydafrika

Vi har realiseret en gammel drøm og er flyttet til Eastern Cape provinsen i Sydafrika. Her har vi etableret vores konservatorvirksomhed med den samme høje kvalitet, som du er vant til, men i helt nye, moderne rammer – omgivet af et af de skønneste terræner på det afrikanske kontinent.

Dansk personale

Alle nøgleposter i konservatorvirksomheden er besat med dansk personale. Vi vil fortsat selv forestå selve konservatorarbejdet sammen med en stab af lokale fagspecialister, som vi uddanner til at leve op til vores eget høje faglige niveau.

Individuelle trofæmonteringer

Hvert trofæ bliver individuelt designet, og udformningen af montagen sker i et tæt samarbejde med den enkelte kunde, så montagen bliver det realistiske øjebliksbillede af den unikke situation – et varigt minde, der præsenterer trofæet på den smukkeste tænkelige måde.

om_os_kort